Singladura MMB

El Museu Marítim de Barcelona i el Cesire Aulatec del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, organitzen el programa SINGLADURA MMB, un projecte col·laboratiu entre els centres educatius i les institucions que hi participen que té com a objectiu el desenvolupament de projectes vinculats amb algun tema relacionat amb el mar i la navegació.


Jornada de presentació dels projectes participants al Singladura mmb 2012: Iceberg a proa.


Els objectius i reptes dels projectes es marquen des de cada centre, segons el nivell educatiu del grup i l'àrea de coneixement des de la qual es vulgui abordar, que pot anar  de la tecnologia a les matemàtiques passant per la llengua estrangera, les ciències naturals, la literatura, les ciències socials, etcètera.
Els projectes es realitzen als centres educatius al llarg de tot el curs, i a finals de maig són presentants per part dels alumnes als altres grups participants en una jornada festiva al Museu Marítim.

El  Singladura mmb 2013 porta com a títol El vaixell i tu, companys de viatge; els grups participants hauran de presentar projectes que tinguin a veure amb aquest tema tan genèric.


Aquest bloc serà una eina molt important per realitzar els projectes de cada centre; d'una banda, tindrà la funció de centre de recursos, on els participants podran trobar eines de treball, referències, assessorament i ajudes per desenvolupar els diferents projectes; d'altra banda, serà el lloc on els grups aniran presentant els seus treballs als altres participants, disposant d'un espai propi on mostrar l'evolució dels respectius projectes en temps real.


Podeu omplir el formulari d'inscripció a aquest projecte al web del Cesire Aulatec.